Росица Кирова от Видин  е най-известната жена на днешния ден

...
 Росица Кирова от Видин  е най-известната жена на днешния ден
Коментари Харесай

Росица Кирова: Нямаше как да откажа на Борисов

 

Росица Кирова от Видин  е най-известната жена на днешния ден откакто пи утринното си кафе с премиера Бойко Борисов, седна в джипа му на мястото на най-приближените министри и по-късно изхвърча от поста като локален началник на партията на Слави Трифонов.

„ Да, към този момент не съм регионален координатор на „ ИТН “ и това е обвързвано е с визитата на премиера в Северозападна България “, удостовери пред „ Конкурент “ Кирова. На мястото й застава Светла Стойкова, която е „ героичен младеж “, по думите на Кирова.

„ Нямаше по какъв начин да откажа тази среща, тъй като през последните 5 месеца аз и хората от „ Единни за смяна “ свършихме много, с цел да започва плана. Ние работихме дружно с регионалния шеф Момчил Станков, бяхме на срещи в Министерство на регионалното развитие и АПИ, съдействахме да тръгне ремонтът “, разяснява Кирова.

Тя не се усеща жертва на събитията и не съжалява, че се е качила в джипката на Борисов.

„ Достоен човек съм и не считам, че трябваше да откажа тази среща. Хоратат във Видин знаят, че хвърлихме много старания, с цел да се случи този план. Ние провокирахме държавното управление да отдели пари и да стартира рехабилитацията. Щеше да е несериозно да помисля за политическите си упоритости, с цел да угодя на партията. Аз обичам Видин и оставам вярна на себе си “, сподели Кирова.

На смешка напористата дама сподели, че не е облякла бяла риза – „ като за разстрел “ при срещата си с Борисов, а е била в черно-бяла рокля, каквито са цветовете на живота ни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР